Kom gewoon langs in de winkel of mail naar silvia@heijnen.nl of info@buitengewoonsnel.nl voor meer info. Wij komen ook graag bij u langs. Zaterdag 25 mei staan we op de DUURZAAMHEIDSBEURS op het kantoor van het parkmanagement Borchwerf Majoppeveld aan de Leemstraat 6 te Roosendaal. Inventarisatie behoefte glasvezel op industrieterreinen. #duurzaam #glasvezel #industrieterrein #Borchwerf #Majoppeveld #solarboat #TUDelft

zie ook: http://www.themadagduurzaamheid.nl/

Rond de bouwvak wordt begonnen met de aanleg van het Glasvezelnetwerk. De graafwerkzaamheden zullen worden verricht door Spitters BV, die door heel het land glasvezelnetwerken aanlegt. De glasvezel moet door het hele gebied gelegd worden en daarnaast wordt ook naar elke woning die zich heeft aangemeld een vezel gelegd.

Klanten

Doordat HeijnenGlasvezel en Glasvezel buitenaf hun krachten gebundeld hebben, zijn bewoners van het buitengebied van Roosendaal er van verzekerd dat er glasvezel aangelegd wordt. Inwoners en bedrijven in het buitengebied die glasvezel willen, kunnen zich melden bij Heijnen Glasvezel.

Ook op de industrieterreinen gaan we inventariseren. Bij voldoende aanmeldingen; 40%, gaat de aanleg ook daar door!

Duizelt het u ? Staat u niet in de postcode-check? Bel 304050 of kom naar de winkel. Of stuur een mailtje naar info@buitengewoonsnel.nl.

Openingstijden winkel: dinsdag, donderdag en vrijdag: 8:00 – 18:00 uur. Woensdag: 8:00 – 12:30 uur. Zaterdag: 9:00-15:00 uur.

Er zijn daarnaast nog een aantal extra inschrijf-bijeenkomsten gepland : Wilt u zich aanmelden? Dat kan via: info@buitengewoonsnel.nlĀ·

  • Zaterdag 25 mei staan we op de DUURZAAMHEIDSBEURS op het kantoor van het parkmanagement Borchwerf Majoppeveld aan de Leemstraat 6 te Roosendaal.

Het sein staat op groen dus zal de planafdeling zo rond de zomer een afspraak met u maken om een monteur langs te sturen ( de zogenaamde “Schouw”) die de installatie voor u zal komen regelen.